Tips van de fotograaf

Zo veel keuze....

Er moet zoveel geregeld worden voor die ene dag, het zal je wel eens duizelen. En dan is er ook nog zoveel aanbod. Daarmee wil ik jullie graag een beetje op weg helpen! 

Hierbij geef ik jullie mijn persoonlijke tips voor een aantal adresjes in de buurt voor visagie & haren, locaties en decoratie. Dit zijn professionals waarmee ik samen bruiloften heb gedaan. Hun werk heb ik gezien en durf ik jullie dan ook 100% aan te raden! 

Heel veel succes met het kiezen! Mochten jullie nog vragen hebben of andere tips van harte welkom zijn, dan mail of bel me gerust!

DE LOCATIE

De Boerderiej - Roermond

Op zoek naar een mooie, gezellige, authentieke locatie waar je heerlijk kunt eten? De Boerderiej te Roermond is er de ideale locatie voor. De sfeer, de aankleding, de service, het eten en drinken; alles klopt! Bij de Boerderiej draagt het team met passie zorg voor jullie mooiste dag; van ceremonie tot en met het feest! 

Spik 181, 6042 KT Roermond
0475 329391
www.schreursroermond.nl

bruidsfotografie
bruidsfotografie

HAREN & VISAGIE

Mooi bij Maaike

Maaike komt op jullie trouwdag bij je thuis of op de trouwlocatie en verzorgt ze je hairstyling en visagie. Maaike werkt uitsluitend met professionele make-up werkt en heeft vele jaren ervaring. Van tevoren heb je al een proef gedaan, zodat je precies weet hoe je er op de dag zelf uit zal gaan zien; gegarandeerd prachtig!

Guldendreef 19, Herkenbosch
06 55545260
www.mooibijmaaike.nl

DE BLOEMIST

De Groene Bloem

loementeler Berbke maakt prachtige creaties met bloemen, planten, takken, bogen en complete constructies. Zij heeft de feeling om met alle pracht uit haar eigen pluktuin de meest passende decoraties te maken die jouw mooiste dag helemaal afmaken. Verse bloemen, creativiteit en puur natuurlijk werk, dan zit je bij haar goed!

Geulgracht 11a, Vilt
06 25047224
www.degroenebloem.nl

bruidsfotografie

Download hier de Brochure
'Love Stories'

Voor nog meer tips, leuke weetjes en meer informatie over mijn werkwijze, vind je in de complete brochure ‘Love Stories’. Lees hem hier! 

CLOSE