Pre-Wedding Shoot

Jullie gaan trouwen!!!

Ten eerste van harte gefeliciteerd! 
Het is misschien nog een paar maanden of zelfs een jaar, toch moet er nog veel gebeuren! De jurk, de locatie, de fotograaf, er moet taart gekozen worden en een DJ gecontacteerd…. hebben jullie in alle drukte al nagedacht over de bruidsshoot? 

Voor het grootste gedeelte van de dag geldt dat jullie mij niet eens zullen opmerken. Als een sluitschutter leg ik alle dierbare momenten vast. 


Echter, de bruidsshoot is het enige moment van de dag dat jullie merken dat ik aanwezig ben. Mensen schrikken meteen van het woord ‘poseren’ en er wordt vaak geroepen dat iemand niet fotogeniek is, geen ervaring heeft of niet kan poseren. Geen nood! Dat is allemaal ook niet nodig. Jullie hoeven niet te poseren. Ik zal met kleine aanwijzingen jullie zo natuurlijk mogelijk laten bewegen en met elkaar laten zijn. Het ene stel voelt zich hier wat gemakkelijker bij dan het andere, maar dat is geen enkel probleem. Ik neem de tijd om jullie op het gemak te stellen. 

Vinden jullie het idee de hele dag gefotografeerd te worden toch een beetje onwennig? Dan is de Pre-Wedding shoot zeker iets voor jullie! 

Deze shoot doen we gewoon lekker in casual kleding, bij jullie in de buurt op een mooie locatie. Ik stel jullie op het gemak en jullie kunnen langzaam aan eens voelen hoe het is voor de camera te staan. De 5 beste foto’s ontvangen jullie binnen een weekje digitaal in hoge resolutie. 

Uiteindelijk valt het die dag zelf allemaal heel goed mee, en hebben de bruidsparen vaak de grootste lol tijdens dat momentje even samen nog voor de drukte begint. 

Mocht je nog vragen hebben over mijn werkwijze of een shoot willen boeken, neem dan contact op! 

Gebruik de foto’s van de Pre-Weddingshoot voor de Save-the-date kaartjes of uitnodingen! 

Een bruiloft is veel regelen, kiezen en uitzoeken. Weet je het even niet meer? Lees hier mijn tips voor visagie, bruidslocaties en een bloemiste!

CLOSE