Over

Wie ben ik?

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Midden-Limburg. Een echt dorpskind dat later naar de stad verhuisde. In 2013 studeerde ik af als Fotografisch Vormgever met een architectuurserie. Hoewel architectuur me nog steeds interesseert, werk ik toch het liefste met mensen. Geen mens is hetzelfde en dat maakt mijn vak zo mooi! Vooral bruiloften fotografeer ik graag.

Grenzeloos

Liefde kent geen grenzen en dat heb ik zelf ervaren! Op een bruiloft in Oostenrijk waar ik de fotoreportage van een prachtig paar verzorgde, leerde ik mijn vriend Alex kennen. We wonen inmiddels samen met onze eigenwijze konijntjes Noah en Lilly in Roermond. Ik ben een echt buitenmens en hou van reizen en natuur. Buitenshoots vind ik dan ook het leukste om te doen! De Oostenrijkse Alpen hebben mijn hart veroverd, maar ook hier in de buurt ga ik regelmatig op verkenning om mooie plekjes te vinden en inspiratie op te doen voor shoots.

Story telling

Voor mij is fotografie ‘story telling’. Een foto is een echt moment vastleggen in plaats van regisseren. Van bruidsparen hoor ik vaak dat ze amper gemerkt hebben dat ik er was. En zo hoort dat! Onzichtbaar op de achtergrond, vang ik momenten zoals ze echt gebeuren, persoonlijk en ongedwongen. Ik ben een gevoelsmens die zich in iedere shoot, iedere bruiloft zo goed mogelijk inleeft in jullie dag. Het is voor mij enorm belangrijk dat er een klik is, daarom vind ik fijn om kennis te maken! Als jullie je op je gemak voelen, ontstaan de meest natuurlijke foto’s.

CLOSE