Workshop Webshop Fotografie

Heb je een eigen webshop en wil je leren hoe je je producten op een goede manier kan fotograferen?
Van steriele productfoto’s op een egale achtergrond tot sprekende sfeerfoto’s!

 

Een eigen webshop beginnen is niet alleen leuk, maar ook veel werk. Er komt van alles bij kijken.
Naast een kwalitatief goed product is de advertising ervan ook erg belangrijk! Het visuele speelt hierbij een grote rol. Mensen zien als eerste de foto’s van je product die nieuwsgierigheid moet wekken om de tekst te lezen en de prijzen te gaan bekijken.
Maar productfoto’s maken is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Er zijn een aantal aspecten waar de fotograaf rekening mee moet houden, zoals licht, compositie, schaduwen etc. Soms moeten producten telkens weer op dezelfde manier gefotografeerd worden om rust en overzicht op de webshop te creeeren. Hoe pak je zoiets aan? Welke lampen heb je nodig? Of ga je met bestaand licht werken?

 

Leer het nu in de Workshop Webshop Fotografie! Deze wordt altijd 1 op 1 gegeven en is geheel op maat; met jouw producten en jouw camera.
Er zijn twee mogelijkheden:

1) Basis Webshop Fotografie

Deze workshop bestaat uit 1 lesdag van 3 uur
Hierin leer je de basisbegrippen van productfotografie met je eigen producten en je apparatuur.

 

€ 125
 *

2) Webshop Fotografie Extra

Deze workshop bestaat uit 2 lesdagen
De eerste dag leer je producten te fotograferen, alles leert over achtergronden, composities, werken met bestaand licht en werken met lampen en wederom met je eigen producten en je apparatuur. Dit eerste deel van de workshop duurt 2,5 uur.

De tweede dag (+/- 2 weken na de eerste dag) is een dag om te evalueren hoe het fotograferen verloopt en mogelijkheid tot vragen. Verder staat de nabewerking op het programma. Je leert met je eigen programma (Photoshop, Lightroom, Elements of ieder ander programma) de foto’s van je producten te optimaliseren. Denk hierbij niet alleen aan contrast, kleur en belichting, maar ook aan vrijstaand maken of teksten toevoegen. Dit tweede deel van de workshop duurt 1,5 uur.

 

€ 195
 *

 

* Bedragen zijn exclusief BTW.

product1

CLOSE