Save the date!

Save the date!

 

De wereld verkeert in een penibele situatie door het corona virus. We hebben er allemaal onder te lijden, de een meer dan de ander. Natuurlijk zijn we allen blij als onze familie, naasten en wijzelf gezond blijven in deze situatie, maar het verzetten van een bruiloft kan ook een hele impact hebben. De vele voorbereidingen, reserveringen en boekingen moeten verschoven worden. Wellicht brengt dat ook kosten met zich mee. Alle bruiloften, maar ook andere shoots, die bij mij geboekt zijn kunnen uiteraard kosteloos verschoven worden naar een andere datum later in het jaar of wellicht wel naar volgend jaar. Heb je wel plannen om deze zomer of herfst een (bruids)shoot te boeken bij mij? Dan ben ik beschikbaar en werk ik uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Hopelijk hebben we met zijn allen het virus binnenkort onder controle en kunnen we het gewone leven weer hervatten.
Ik wens iedereen veel gezondheid en tot later in het jaar!

 

 

CLOSE