Terug naar Portfolio

HondenfotografieLeuke, mooie, ontroerende foto’s van je trouwe viervoeter. Ik fotografeer je hond zoals hij is. Jij kent zijn karakter en zijn streken. Door zowel hond als baasje op het gemak te laten voelen, ontstaan echte foto’s. Echte emoties, echte momenten. Niks moet, alles mag.

Willen jullie samen op de foto? Dan leg ik jullie connectie vast. Geposeerd in de camera kijken mag een keertje, maar door samen te lopen, spelen of knuffelen ontstaan de foto’s waarop jullie band echt te zien zijn. Voel jullie vrij!

Hondenfotografie is niks forceren en geduld hebben. Ik neem de tijd voor jullie, dat resulteert in de beste foto’s. Maar niet alleen het eindresultaat telt, een fotoshoot moet ook een leuke ervaring zijn! Kies een plek waar jullie vertrouwd zijn, het bos, de hei of lekker samen op de bank bij jullie thuis! Ik maak portretfoto’s, actiefoto’s, foto’s van jullie samen. Vertel me wat je voorkeuren zijn, welke foto’s wil je graag van jouw viervoeter zien. Dan gaan we daarmee aan de slag!

Wat is er allemaal mogelijk?

Informatie Hondenshoots

Wil je weten waar ik behalve met hondenshoots, nog meer mee bezig ben? Volg me op mijn blog, hier vind je de laatste shoots en stories!

Lees mijn stories
CLOSE