Contact

info@studiofotozo.nl

06 45 32 83 74

Over

Hoe het allemaal begon…

Ik ben Charlotte Heynen en ik ben afgestudeerd Fotografisch Vormgever. Hoewel ik natuurlijk al veel geleerd heb op mijn opleiding, leer ik iedere dag weer nieuwe dingen bij! Op zoek naar uitdagingen en mogelijkheden, verbreed ik mijn horizon. Alle kennis en kunde die ik opdoe wil ik zoveel mogelijk tot uiting brengen in mijn foto’s. Of het foto’s zijn van volwassenen of kinderen, gezinnen of groepen, honden of katten, bij Studio Foto&zo kunt terecht. We hebben helaas geen fotostudio meer, maar er zijn diverse andere locaties mogelijk, zowel binnen als buiten.

Voor bedrijfsfotografie en – reclame bent u bij mij ook aan het juiste adres. Wilt u een nieuwe website, een promotiefilm of reclamedrukwerk? In samenwerking met Mediadesign Seyoch kunnen we veel voor u betekenen op het gebied van bedrijfsfotografie, webdesign, grafisch ontwerp, copywriting, video, animatie en drukwerk. We hebben het talent in huis om uw bedrijfsimago naar een hoger niveau te tillen.

In verband met het coronavirus zijn boekingen alleen mogelijk voor buitenshoots, waar we ons kunnen houden aan regel van 1,5 meter afstand. Studio Foto&Zo houdt zich aan de regels van het RIVM en vraagt dit ook van haar klanten. Ook nu er mogelijk weer bruiloften (tot 100 mensen) kunnen plaatsvinden in Nederland deze zomer, zal Studio Foto&Zo de 1,5 meter afstand bewaren. Dit geldt voor zowel de kennismakingsgesprekken als tijdens de fotoshoots. Samen maken we er een mooie shoot van! Hartelijk bedankt voor uw begrip!

 

CLOSE