Contact

info@studiofotozo.nl

06 45 32 83 74

Over

Hoe het allemaal begon….

Ik ben Charlotte Heynen en ik ben afgestudeerd Fotografisch Vormgever. Hoewel ik natuurlijk al veel geleerd heb op mijn opleiding, leer ik iedere dag weer nieuwe dingen bij! Op zoek naar uitdagingen en mogelijkheden, verbreed ik mijn horizon. Alle kennis en kunde die ik opdoe wil ik zoveel mogelijk tot uiting brengen in mijn foto’s. Of het foto’s zijn van volwassenen of kinderen, gezinnen of groepen, honden of katten, bij Studio Foto&zo kunt terecht. We hebben een fotostudio voor u beschikbaar maar we kunnen ook naar een mooie buitenlocatie om foto’s te maken. Ook voor bruidsfotografie bent u aan het juiste adres!

 

Gedreven en enthousiast geef ik workshops voor zowel beginners als gevorderden. Door samenwerkingen met professioneel visagisten zijn er ook glamour shoots mogelijk en komt deze visagie van pas bij bruiloften.

 

Voor bedrijfsfotografie is er een aparte website: www.chmultimedia.nl. CH Multimedia is een full-service multimedia bureau, gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bedrijfsreclame. Wilt u een nieuwe website, een promotiefilm of reclamedrukwerk? Dan heeft CH Multimedia het talent in huis om uw bedrijfsimago naar een hoger niveau te tillen. Ons team bestaat uit ervaren experts op het gebied van bedrijfsfotografie, webdesign, grafisch ontwerp, copywriting, video, animatie en drukwerk.

 

 

 

CLOSE