Zakelijk portret

Ook voor je zakelijk portret of profielfoto kun je een afspraak maken met Studio Foto&Zo.
Maak met je profielfoto op social media of je CV een goede eerste indruk!

Een professionele profielfoto geeft meteen een goede indruk en draagt bij aan het gevoel van vertrouwen. Vertel me over jezelf, je werk en wat jij wil uitstralen. Dan gaan we daarmee aan de slag. We kiezen een locatie die bij je past en denken samen aan beelden die in één  oogopslag laten zien wie jij bent. Niet alleen voor individuele foto’s ben je bij Studio Foto&Zo aan het juiste adres, ook voor groepsfoto’s van het complete personeel of een afdeling kun je bij mij terecht.

Hoe ga ik te werk?

Ik hoor vaak: “ik sta nooit goed op foto’s…” of “Ik blijf niet plakken…” Je hoeft geen camera-ervaring te hebben om goed op de foto te staan. Ik zorg niet alleen voor professionele apparatuur, maar sta voor je klaar met persoonlijk advies en begeleiding. Een ontspannen sfeer is net zo belangrijk als de techniek.

Inventarisatie van jouw wensen
Vertel me over je wensen en wie je bent. Wat heb je de foto voor nodig en wat wil je uitstralen? Met deze informatie heb ik een beter beeld van je en kan ik passende foto’s schieten.

Outfit advies
Je wilt representatief overkomen en je hebt je eigen stijl. Daarmee gaan we aan de slag. Als fotograaf zie ik goed wat wel en niet werkt tegen een bepaalde achtergrond of in een bepaald licht. Samen met jou kiezen we voor een outfit die past bij jou en de sfeer. Neem nog een extra setje mee zodat we verschillende opties hebben.

Begeleiding gedurende de shoot
Tijdens de fotoshoot begeleid ik je met poses en gezichtsuitdrukkingen. Het voordeel van de digitale fotografie is dat ik je meteen het resultaat op de camera kan laten zien. Jij ziet vaak andere dingen als ik als fotograaf. Vertel me wat je ziet en wat je graag eventueel nog wilt aanpassen.

Fotokeuze
Na de shoot stuur ik je per email een fotokeuze toe; dat betekent alle geschikte beelden in klein formaat met watermerk. Hieruit kies je de foto’s die jij graag wilt gaan gebruiken.

Nabewerking en eindresultaat
Na het doorgeven van de fotokeuze, zal ik de gekozen foto’s bewerken. Ik ben van mening dat een portret ‘echt’ moet blijven. Oneffenheden worden licht geretoucheerd en ik zal zorgen voor een natuurlijke witbalans, mooi licht en goed contrast. De foto’s worden binnen 5 werkdagen digitaal aangeleverd via Wetransfer in hoge resolutie.

 

 

Voor bedrijven met meerdere personen of een shoot op meerdere locaties maken wij graag een offerte op maat en gelden er natuurlijk scherpere tarieven.
Neem contact op voor een offerte.
CLOSE