Zakelijk portret

Maak met je zakelijke foto een goede eerste indruk!

Ook voor je zakelijk portret of profielfoto kun je een afspraak maken met Studio Foto&Zo.

Een zakelijk portret of professionele profielfoto geeft meteen een goede indruk en draagt bij aan het gevoel van vertrouwen. Vertel me over jezelf, je werk en wat jij wil uitstralen. Dan gaan we daarmee aan de slag. We kiezen een locatie die bij je past en denken samen aan beelden die in één  oogopslag laten zien wie jij bent. Niet alleen voor individuele foto’s ben je bij Studio Foto&Zo aan het juiste adres, ook voor groepsfoto’s van het complete personeel of een afdeling kun je bij mij terecht.

Hoe ga ik te werk?

Ik hoor vaak: “ik sta nooit goed op foto’s…” of “Ik blijf niet plakken…” Je hoeft geen camera-ervaring te hebben om goed op de foto te staan. Ik zorg niet alleen voor professionele apparatuur, maar sta voor je klaar met persoonlijk advies en begeleiding. Een ontspannen sfeer is net zo belangrijk als de techniek.

Alle genoemde prijzen op de pagina Zakelijk portret zijn exclusief 21% BTW.

Voor bedrijven met een groot personeelsbestand of een shoot op meerdere locaties maken wij graag een offerte op maat en gelden er natuurlijk scherpere tarieven. Wil je de foto’s voor drukwerk gebruiken en heb je deze in 300 dpi/hoge resolutie nodig? Vraag hiervoor een offerte aan!

wist je dat…?

Studio portretten

Helaas heb ik geen eigen studio ruimte meer, maar het is nog steeds mogelijk om studio portretten bij Studio Foto&Zo te laten maken! Met mijn mobiele studio reis ik het hele land af om bedrijven te voorzien van professionele foto’s met een mooi belichte, neutrale achtergrond. De studio is snel opgezet en kan in elke ruimte gebruikt worden, ongeacht de lichtsituatie, aangezien er gewerkt wordt met studioverlichting.


Let’s connect!

Op LinkedIn ben ik ook te vinden en post ik regelmatig shoots en events waar ik mee bezig ben.

CLOSE