Portret

Een mooie foto van jezelf, een foto van de hele familie of eentje met je huisdier? Voor allerlei portretten kun je bij Studio Foto&Zo terecht. Ook voor zakelijke portretten kun je een afspraak maken. Niets is te gek! Je kunt ook een fotoshoot cadeau geven! We hebben leuke cadeaubonnen om als cadeau te geven!

Je kiest uit de fotokeuze (een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk) de 15 beste uit en deze krijg je nabewerkt enkele dagen na de shoot digitaal gestuurd, alle foto’s worden geleverd in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als zwart wit.

De photoshoot kan bij je thuis gedaan worden, in een mooi park of op een andere mooie locatie. Er is van alles mogelijk. Ook voor communiefoto’s, jubilea en verjaardagen ben je bij mij aan het juiste adres. Laat me weten wat je wensen zijn en dan komen we er samen wel uit!

€ 150

 

(prijs is tot een maximaal aantal van 5 personen, voor families en groepen van 6 personen of meer is er een toeslag, informeer naar de prijzen en mogelijkheden)

 

CLOSE