Interieur

Wij tillen de fotografie van uw project naar een volgend niveau!

Achter ieder interieur schuilt een persoonlijke visie, zowel in een woning als een bedrijfspand. Deze visie dient op een sprekende manier in beeld worden overgebracht. Niet alleen door gebruik te maken van de juiste techniek en professionele apparatuur, maar ook door een mooie belichting en sfeer. Elke foto moet tot de verbeelding spreken en een goede indruk geven. Daar staat Studio Foto&Zo voor.

Studio Foto&Zo werkt met professionele apparatuur en heeft ruime ervaring in de interieur- en architectuurfotografie. Voor diverse klanten is er gewerkt in deze sector, zoals makelaars, interieurbedrijven, interieur stylistenkeukenbouwers, maar ook particulieren die hun woning in de verhuur of verkoop zetten. Niet alleen voor interieur-en architectuurfotografie kunt u bij Studio Foto&Zo terecht, ook voor het grafisch ontwerp kunnen wij u een handje helpen. De gehele presentatie kunnen wij voor u verzorgen; van brochures, flyers en posters, tot makelaarsborden en stickers. Dit geldt voor zowel drukwerk als online. Door connecties en jarenlange ervaring met drukkers zoeken we voor u de beste keuze voor een perfect eindresultaat!

Tevens is er een nauwe samenwerking met Multimediadesign Seyoch. Hier kun je terecht voor websites, logo’s en huisstijl, animaties en video’s. Gespecialiseerd zijn in visual branding en strategic marketing.

Neem een kijkje in onze Vastgoedbrochure


CLOSE