Fotografie

Een foto is de blijvende herinnering voor later!

Van familieportretten tot portretfoto’s met je geliefde, van foto’s van de kinderen tot een bruidsreportage! Zeker bij kinderen vliegt de tijd, voor je het weet zijn ze al groot! En speciale gebeurtenissen, zoals bruiloften en jubileums moeten natuurlijk ook vastgelegd worden. Maar ook op alle andere dagen van het jaar is het leuk om mooie foto’s van jezelf en je dierbaren te hebben.

Bekijk in het menu de diverse shoots die Studio Foto&Zo aanbiedt!
Ook voor zakelijke portretten kunt u bij Studio Foto&Zo terecht

Zakelijk portret

Portretfotografie

Ben je nieuwsgierig naar mijn fotoshoots, alles dat ik meemaak en verhalen van klanten?

Vol me dan via mijn Blog!

Lees mijn Blog
fotograaf limburg roermond

Tot rust komen

Er zijn drukke tijden en wat rustigere tijden. Er is voor mij geen week hetzelfde en dat vind ik het fijne aan mijn baan. Om lekker af te schakelen wandel ik veel. Dat doe ik uiteraard meestal in een bos in de buurt. Maar in de bergen zijn, waar je niets hoort dan de natuur zelf en geen mens in de verste verte kan zien, dat is wel het ultieme gevoel van tot rust komen. Dit is ook een van de weinige foto’s die ik er heb genomen, omdat ik het vooral wilde zien, voelen en beleven, en niet de hele vakantie door de lens kijken. Overweldigend en adembenemend.

fotograaf roermond

Jubileum

Jubileum! De tijd vliegt! Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat ik me inschreef bij de kvk en grootse plannen had. Toch zijn er inmiddels alweer 9 jaar voorbij. De plannen zijn alleen maar groter geworden, net als mijn dromen, ambitie en doorzettingsvermogen. Het is niet altijd makkelijk geweest en op zijn zachts gezegd een uitdaging om zzp’er te zijn, maar als ik terugkijk op alle ervaringen die ik heb opgedaan en avonturen die ik heb beleefd, zou ik ze voor geen goud willen missen! Niemand kan de toekomst voorspellen, maar ik ga 110% met een grote glimlach de volgende 9 jaar tegemoet!  

Portretfotografie

Wie maakt de mooiste foto?

Wie maakt de mooiste foto’s? De nieuwste camera, dure lenzen, een setje filters en uiteraard een stevig statief dat nog niet wegwaait bij het fotograferen vanuit de kern van een tornado. Bepakt en bezakt komen ze aan op de eerste dag van de cursus. Deze enorme overload aan apparatuur is nog geen week geleden aangeschaft bij de professionele fotografie-winkel en nu staan ze te popelen om National Geographic award-winning foto’s te maken! De fotografen onder ons zullen dit zeker herkennen. De cursisten die té graag té snel mooie foto’s willen maken. Helaas vallen die dromen dan al snel in duigen. Fotograferen moet je leren, zegt men wel eens. Door te doen. Jij maakt de foto’s, niet je apparatuur. Ik mag mezelf inmiddels al 9 jaar professioneel fotografe noemen en zit al zo’n 5 jaar vastgeroest aan mij Canon 6D, een body die als semiprofessioneel wordt bestempeld. Ik heb een aantal Read More

Lees hier de Algemene Voorwaarden Fotoshoot

CLOSE