Fotodag in rook opgegaan

… witte rook, paarse rook, rose rook…

Gisteren was de eerste ‘Fotodag met Modellen’ van het jaar! Er waren twee modellen, Romy, die al wat langer modellenwerk doet, en Hannah. Voor haar was dit haar eerste shoot! Van beide heb ik super resultaten!

En wat een weertje! De zon scheen, de temperatuur was aangenaam en af en toe kwam er een vleugje wind. We hadden geen beter weer kunnen wensen! We hebben gefotografeerd te Beegderheide, in een stukje bos vlakbij Horn (bij Roermond). Ik kom er graag om te shooten omdat je er dicht bos, open weide, zandvlakte en een meertje bij elkaar hebt op nog geen halve kilometer lopen van elkaar. Genoeg variatie mogelijk dus!

Het thema van deze Fotodag was Rook. Gekleurde rook om precies te zijn. We hebben met vanalles gewerkt, van groene rookbommetjes tot paarse rookstaven die je in de hand kunt houden. Makkelijk is het niet voor de fotograaf om door rook heen scherp te stellenen op het juiste moment klikken. Maar voor het model is het net zo moeilijk om de ogen open te houden, geen rook in te ademen en telkens op het juiste punt in de rook te gaan staan. Dan hebben we als laatste nog de assistent die met de rookstaven om het model heen zwaait om het juiste effect te creëren. Hoewel we veel goede foto’s hebben van deze shoot, zijn er natuurlijk ook altijd de bloopers, waar we hard om hebben gelachen! Het was een gezellige middag met mooie resultaten!

 

1
2
3
4

 

 

Wil je ook eens met modellen werken? En gave accessoires? Neem dan een kijkje op Fotodag met Modellen voor de volgende dag!

CLOSE