De mooiste dag van jullie leven

Deze mooiste dag van jullie leven moet dan ook goed in beeld gebracht worden door middel van onvergetelijke bruidsfotografie! Studio Foto&Zo kan dit voor jullie verzorgen, van een eenvoudige shoot van jullie als bruidspaar op een mooie locatie, tot een complete reportage van de gehele dag.

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten! Een dag om vaak op terug te kijken. En daar komen mooie foto’s goed van pas. Vaak hoor ik van het bruidspaar dat ze amper hebben gemerkt dat ik er was. En zo hoort dat! Uiteraard zijn er de groepsfoto’s en enkele foto’s tijdens de bruidsshoot die geposeerd zijn, waar ik hier en daar wat aanwijzingen zal geven. Maar de rest van de foto’s zijn momentopnames die ik met mijn lens vang om de ‘feel’ van de dag op de juiste manier weergeven. Niet geforceerd, niks moet, het is jullie dag!

Bruidsfotografie

Enthousiast geworden? Vind hier alle informatie over Bruidsshoots

Meer informatie Bruidsfotografie

Of bekijk mijn Bruidsfotografie shoots in mijn Portfolio

Bruidsfotografie

 

Andere berichten in mijn Blog

CLOSE