Blog

C-mine

Als het slecht weer is, dan maken we gewoon binnen foto’s! En daar leent C-mine in Genk zich uitermate goed voor! Hier zijn dan ook de foto’s gemaakt van dit knappe gezinnetje. Bekijk de hele serie hier    

10 dec 17

Familieshoot

Onlangs heb ik deze familie voor de tweede keer gefotografeerd. De eerste keer was een aantal jaren geleden en wat zijn de jongens groot geworden! Nog steeds deugnieten, maar nu kan de kleinste net zo hard meerennen als de oudste. Goed weer + goede humeur heeft weer voor leuke en lieve resultaten gezorgd.  

06 nov 17

Bruiloft Saskia en Ron

Onlangs heb ik de bruiloft van Saskia en Ron gefotografeerd! Wat een leuk stel en wat een gezellige bruiloft was dat! De photoshoot vond plaats op een kasteel, een unieke locatie voor romantische foto’s, de koeien in de naastgelegen wei zorgden voor de nodige komische foto’s. De vier kinderen maakten de shoot compleet. En ook erna was het diner en het feest een en al gezelligheid. Bekijk de hele serie hier

10 sep 17

Airwish 2017

Airwish 2017 was afgelopen weekend wederom een succes! Heel veel kinderen (en hun ouders ook) hebben genoten van een ontzettend leuke dag, met schminken, ritjes op een trike, knuffelbaden, tochtjes op de reddingsboot en blussen met een echte brandweerslang. Er was zoveel te doen! Voor de kindjes die een opkikker konden gebruiken waren er helikoptervluchten geregeld. En hun blije gezichtjes wanneer ze de koptelefoon opkrijgen, klaar om op te stijgen, mocht ik fotograferen! Wat een genot, al die pretoogjes! Hier een kleine greep uit de zoveel mooie foto’s die ik aan het einde van deze dag had gemaakt.  

20 aug 17

Photoshoot Dusseldorf

Afgelopen week heb ik een photoshoot gedaan in centrum Dusseldorf met modellen Taha en Raphael. Hier een aantal van de vele gave resultaten.  

23 jul 17

Fotodag in rook opgegaan

… witte rook, paarse rook, rose rook…       Wil je ook eens met modellen werken? En gave accessoires? Neem dan een kijkje op Fotodag met Modellen voor de volgende dag!

24 jun 17

Photo Project

A New Photo Project has started! Vandaag is er weer een Photoproject bij het AZC begonnen! En wat een aanmeldingen! Met 12 deelnemers zijn we vandaag aan de slag gegaan met portretten maken, compositie bepalen en spelen met diafragma. Van serieus aan het werk tot hilariteit voor de lens, voor iedereen was het geslaagde dag! Volgende week staat een uitstapje naar Roermond op het programma om daar de mooie binnenstad vast te leggen.   (all photos are made by the participants)

02 jun 17

Trouwe viervoeters

Onlangs heb ik deze trouwe viervoeters met hun baasjes gefotografeerd. Gewoon lekker thuis, in de tuin, achter het huis. Het was onze tweede poging, vanwege het slechte weer moesten we onze eerste afspraak verzetten. Ons geduld heeft zich geloond, want we hadden bij de tweede afspraak schitterend weer! De honden genoten ook van het zonnetje en renden lekker door het gras. Hoewel de honden al op leeftijd zijn, zijn ze nog zo speels als puppies en gaan ze maar wat graag op de foto. Altijd fijn voor de fotograaf, brave huisdieren! En de baasjes werkten ook nog goed mee! Vandaar dit resultaat!     Wil jij ook foto’s van je huisdier? Of samen op de foto? Kijk voor meer informatie op: Dierenshoot

31 mei 17
Volgende pagina »
CLOSE