Blog

Dolle pret

Met dit super goed gematchte gezin heb ik de grootste lol gehad op de Beegderheide! Heerlijk als de kleintjes gewoon zich zelf zijn en lol hebben met elkaar. En ze zijn gek op elkaar, dat was niet alleen voor de foto! Dit resulteerde in super leuke beelden.

25 jun 21

Verras je vader op Vaderdag met een fotoshoot!

27 mei 21

Wie maakt de mooiste foto?

Wie maakt de mooiste foto’s? De nieuwste camera, dure lenzen, een setje filters en uiteraard een stevig statief dat nog niet wegwaait bij het fotograferen vanuit de kern van een tornado. Bepakt en bezakt komen ze aan op de eerste dag van de cursus. Deze enorme overload aan apparatuur is nog geen week geleden aangeschaft bij de professionele fotografie-winkel en nu staan ze te popelen om National Geographic award-winning foto’s te maken! De fotografen onder ons zullen dit zeker herkennen. De cursisten die té graag té snel mooie foto’s willen maken. Helaas vallen die dromen dan al snel in duigen. Fotograferen moet je leren, zegt men wel eens. Door te doen. Jij maakt de foto’s, niet je apparatuur. Ik mag mezelf inmiddels al 9 jaar professioneel fotografe noemen en zit al zo’n 5 jaar vastgeroest aan mij Canon 6D, een body die als semiprofessioneel wordt bestempeld. Ik heb een aantal Read More

18 mei 21

Moederdag!

28 apr 21

Snowwhite….

Meestal is onze Hollandse winter regen, regen, en nog eens regen…. maar Dilan en Sadmir hadden geluk! Het was helemaal wit op de mooiste dag van hun leven! Hoewel Dilan’s trouwjurk niet helemaal op zulke kou uitgezocht werd, heeft deze bikkel van een bruid een uur lang in de sneeuw gestaan om foto’s te maken met haar ware liefde! Wat een prachtig plaatsje was het! Ook voor mij als fotograaf uniek, dit waren mijn eerste bruidsfoto’s in de sneeuw en die moeten natuurlijk gedeeld worden!

02 apr 21

Een broertje komst!

Er is een broertje op komst! En Dante verheugt zich daar enorm op! Deze gezellige familie heb ik gewoon thuis gefotografeerd. Buiten lag er nog wat sneeuw, het was koud, dus toen we eventjes naar buiten gingen had Dante erna een lekker kopje warme chocomel verdiend!

10 mrt 21

Mini Loveshoot

♥ 𝑀𝒾𝓃𝒾 𝐿𝑜𝓋𝑒𝓈𝒽𝑜𝑜𝓉 ♥ Wil jij jouw grote liefde ook verrassen met een liefdevol cadeau voor Valentijn? Boek dan nu deze mini-shoot voor maar € 50,-. Deze actie is de hele maand februari geldig! De fotoshoot vindt plaats in een mooie natuurgebied of gewoon gezellig bij jullie thuis! De shoot zal 20-30 minuutjes duren,waarna jullie binnen 3 dagen 8 zelf uitgezochte en nabewerkte foto’s digitaal ontvangen in hoge resolutie! Boek deze shoot voor jullie tweetjes nu!   

05 feb 21

IGTE project

Onlangs heb ik het prachtige project van IGTE mogen fotograferen, ze hebben in het gebouw van Coen & Co de afbouw gedaan. Modern design, de rode cubicles en de prachtige trap! Wat een fantastische opdracht om te fotograferen!

05 jan 21
Volgende pagina »
CLOSE